TILAT

MATKAILIJOILLE, LEIREILLE, TAPAHTUMIIN?

Yösijoja tarjolla useita kymmeniä. 2-4 hengen huoneet ovat päärakennuksessa. Niissä wc ja suihkut ovat pääosin yhteisiä, mutta samassa kerroksessa. Päärakennuksessa on iso, hyvinkin kymmenen laudepaikan sauna. Rannassa on noin 6-8 henkilön sauna uimarannan välittömässä läheisyydessä. Päärakennuksesta löytyy illanviettotilat pienelle kuin suurellekkin porukalle. Illanvietto tilasta löydät minikeittiön jääkaappeineen, biljardipöydän, takan, television ja sohvanurkan. Lisäksi yhteydessä on kokoustila.

Punatiilisissä paritaloissa on 4 kpl huoneistoa, jossa kussakin on neljä 2 hengen huonetta. Yhdessä huoneistossa on yhteinen oleskelutila - keittiö, 2 wc:tä ja erillinen suihkutila. Lisäksi kahdessa huoneistossa on 4-5 henkilön sauna.

KOTIA TAI PIDEMPÄÄ MAJOITUSTA VAILLA?

Keltaisissa rivitaloissa on kahdeksan erillistä huoneistoa ja päärakennuksessa eri kokoisiaa huoneistoja. Huoneistoja vuokrataan ensisijaisesti pidemmiksi ajoiksi, mutta kysy toki saatavuutta lyhyempäänkin käyttöön. Hinta sovitaan erikseen.

Huoneistomme ja huoneemme sopivat siis tilapäiseen että pysyvämpään asumiseen. Asunnot ja huoneet ovat aiemmin olleet metsäkoulun henkilökunnan ja opiskelijoiden käytössä. Siksipä niitä on erilaisia ja varmasti löytyy sopiva myös Sinulle.