PALVELUT

LUONTO JA ERÄ

Lähde omatoimiselle tai opastetulle retkelle Liesjärven kansallispuistoon, Ilvesreitille tai muihin Tammelan järviylängön kohteisiin. Loistavat melontamahdollisuudet. 

TAPAHTUMAT, RUOKAILUT JA JUHLAT

Huoneistoissa ja huonekerroksissa on pieniä keittiöitä omatoimiseen ruoan valmistukseen. Päärakennuksessa on myös iso keittiö ja ruokailutilat noin 80 henkilölle, joten tapahtumien ruokailun voimme tarjota valmiina palveluna. Tilat sopivat myös juhlien järjestämiseen.  

KOKOUS- JA KOULUTUSTILAT, SAUNA

Kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin on useita eri tiloja entisistä luokkatiloista takkahuonemaiseen oleskelutilaan. Päärakennuksessa on iso, hyvinkin kymmenen laudepaikan sauna. Rannassa on noin 6-8 henkilön sauna uimarannan välittömässä läheisyydessä.

KOIRATAPAAMISET JA NÄYTTELYT

Loistavat tilat niin ulkona kuin sisällä koirille ja niiden omistajille. Koirat ovat myös tervetulleita majoittumaan.

LEIRIT LAPSILLE JA NUORILLE

Leirikoululle oivallinen paikka. Täällä voi tehdä vaikka mitä luontolähtöistä oppimista ja luokkatilojakin löytyy useita.

GRILLIKATOS

Grillikatos on päärakennuksen takapihalla, lähellä rantaa. Istumapaikkoja katoksessa on noin 20 henkilölle. Meiltä voit ostaa polttopuut.

RANTA
Päärakennukselta rantaan on noin 100m, kulku kätevästi takapihan läpi. Rannasta löydät kaksi laituria, hyvä pohjaiset uimarannat, rantasaunan ja sotuveneen.

JOTAKIN MUUTA?

Kun tilaa on sisällä ja ulkona, on tekemisen mahdollisuuksia paljon. Ehkä emme ole osaneet ajatella juuri Sinun tarpeittesi mukaista palvelua, joka hyvinkin voi onnistua. Kerro ajatuksesi niin suunnitellaa yhdessä.