OHJELMAT

TILATTAVIA OHJELMIA

Tilamme mahdollistavat monenlaista omatoimista ja spontaania tekemistä. Lisäksi yhteistyökumppanimme ovat laatineet käyttönne muutamia tilattavia ohjelmapaketteja ja -palveluita. Alla esimerkkejä, joiden muuttamista toiveittenne mukaan kannattaa kysyä.

HOITAVA SAUNA

Sauna on aina ollut puhtauden, rentouden ja myös päätöksen teon paikka. Ekohoitola Lähde Hyvään Oloon tarjoaa ekstraa ja perinnettä saunakokemukseenne.

Saunajooga, Turvesauna ja Verikuppaus ovat otsikot hyvään oloon. Hinnat alkaen 15€/hlö. 

Tiedustelut ja tilaukset: p. 050 5756 611 /Jenni
Lisätietoa toimijasta: www.lahdekauneuteen.fi

TYKY-PÄIVÄT

Miltä kuulostaisi Tyky-päivä lähellä kaunista luontoa? Kierretään ensin lähellä olevan Kettumäen lenkkipolkku, kävelyn lomassa pidetään luonto-aiheinen tietovisa. Kisaillaan erilaisia ulkoilupelejä, mm. mölkkyä, tikanheittoa... Grillikatoksella paistetaan makkaraa, muurinpohjalettuja ja muita herkkuja, tietenkin käydään yhdessä läpi myös tietovisan vastaukset ja julkistetaan parhaiten pärjänneet.
Päivän päätteeksi otetaan löylyt saunassa ja halukkaat voivat pulahtaa myös Liesjärveen.

Vai kaipaatko Tyky-päivään jotain muuta? Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän toiveiden mukainen päivä.

JÄRVIYLÄNGON HELMET

Eräkeskus Metsäkouluntie tekee yhteistyötä useiden lähiseudun yritysten ja yhdistysten kanssa. Olemme mukana mm. 7 yrityksen yhteisessä alueellisessa Järviylängön Helmet matkailuhankkeessa. Lisätietoja hankkeesta löydät sivulta https://www.jarviylanko.fi.